33.5%

Posted by

Ploua mocnit când am ieșit azi dimineață din școala unde am votat. Mi-am aprins o țigară și am scos telefonul. În urma mea am auzit o bătrânică care îi spunea prietenei ei să se grăbească căci nu ne mai dau ăștia pensia! Săriseră de 70.

Un tip la vreo 35 care tocmai ce ajunsese, îi deschide ușa prietenei lui și-mi zâmbește amar: – Cred că nu-și dau seama că noi suntem pensia lor. Și are dreptate. Nici nu prea mai ai cum să schimbi ceva. N-au trăit ce trăim noi. I-am pierdut de mult printre sacoșele cu făină în timp ce noi am cutreierat lumea.

Tema pentru acasă e următoarea: procentul de 35% va dispărea într-o generație (30 ani) care va fi înlocuită de alta. Not bad at all, btw!

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: