Updates: Dandara Pagu, noul icon Clubhouse, plus mai putine notificari si usurinta de a crea cluburi

Posted by

Pe finalul săptămânii care s-a încheiat, Clubhouse a anunțat noi modificări ale aplicației, referitoare la statusul Online din sidebar (slide left pe hallway), dar și altele mai importante în ceea ce pivește notificările pe care utilizatorii le primesc de la aplicație și ușurința de a crea cluburi.

La notificări au făcut astfel încât să poți primi mai puține când vine vorba despre camerele în trending. Teoretic, ar trebui să scăpăm de camerele de prin India, Brazilia, ori diferite țări arabe care apăreau pe nepusă masă datorită faptului ca participau brusc destul de multe persoane.

Practic, mie încă îmi mai apar. Ce-i drept mai puține, dar încă apar.

Mai putem controla prin bife separate dacă să primim sau nu notificări ori de câte ori o persoană pe care o urmărim urcă pe o scenă, ori alte notificări precum noi followers, evenimente ori cluburi.

Un alt update important face referire la ușurința cu care se pot crea cluburi noi de către cei care au intrat recent pe aplicație. Now anyone who has been on Clubhouse for a few days, has a handful of followers, and has tried speaking a few times will be able to start one.

În altă ordine de idei, după cum probabil o parte ați observat deja, Clubhouse are un nou Icon. Dandara Pagu s-a făcut remarcată pe scena braziliană a Clubhouse moderând neoficial conversațiile tensionate dintre străini.

Detalii despre Dandara găsiți aici.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: