Abonamentul hibrid de la Orange (partea a II-a)

Posted by

Prima parte o citesti aici.

Dupa ce am anuntat serviciul clienti Orange ca vreau sa-l inchid, am primit acel telefon pe care-l primeste orice client al unei companii telecom din Romania aflat intr-o situatie similara: “Va putem da o super-oferta pe care nu o puteti refuza“. Si mi s-au oferit chiar 2, insa niciuna mai buna decat extraoptiunile cartelelor prepay de care va povesteam.

Si, desi mi s-a parut funny ca dau deja peste o a III-a persoana care se mira de decalajul dintre plata si activarea automata a extraoptiunii pentru care am si facut de la bun inceput abonamentul acela, am refuzat politicos cele doua oferte.

Acum vine insa a III-a bomba in legatura cu abonamentul hibrid pe care, evident, o invat tot pe nervii mei, ca un client cuminte care este: NU pot pastra numarul de telefon daca renunt la el pentru a ramane pe prepay!

Singura modalitate de a pastra numarul de telefon ascociat unui abonament hibrid sunt de fapt doua:

1. ori accepti o oferta de abonament, in defavoarea ta, evident (defavoare: a) obligativitatea unui contract de minim 1 an de zile, si b) mai multi bani pentru mai putine servicii), si ti se schimba cartela cu o alta care are insa acelasi numar de telefon,

2. ori il portezi la alt operator, ceea ce eu, de exemplu, nu voiam. Voiam sa raman pe Orange. Insa dragoste cu sila…

Astfel, in seara aceasta m-am inrolat in Maximia, urmand ca sa pot ajunge pe la un dealer Orange pentru a putea sa-mi iau ALT NUMAR, de data asta pe prepay.

Si am inteles saptamana trecuta ca, la Orange, numerele pentru prepay se genereaza automat, iar clientii nu au posibilitatea sa-si aleaga un numar, ca la minunatia de hibrid la care am renuntat 🙁

0 likes

13 comments

 1. Pingback: Romanian Voice
 2. Sunt niste nesimtiti! Cea care m-a sunat pe mine a incercat 15 minute sa ma combine sa imi pastrez abonamentul fara sa inteleaga ca nu mai vreau! Luna asta imi expira abonamentul si sunt curios ce numar o sa primesc pentru prepay. Oricum, o sa fie o “distractie totata” sa anunt fiecare persoana in parte de noul numar.

 3. Gerhald, eu imi schimb numerele minim 1 data pe an si uite ce bine traiesc, nu a murit lumea, nu s-au prabusit avioane, familia mea nu a intepenit de emotie, prietenii ma gasesc, totul e ok.

 4. eu am un dinte la vodafone de cand cu cartela Kamarad, iar daca nu aveam cartela aia cu arhiro, nici acum nu as fi avut vodafone, la ce draci mi-am facut atunci

 5. Da’ mult vorbiti, nene, de va trebuie Maximia si mii de minute. Eu am 500 in Vodafone, 200 in Orange, 400 in Cosmote si de restul fara numar in Digi. Nu le consum niciodata.

 6. Pingback: Haotik
 7. Haha… ce te-au păcălit nesimțiții ăia!

  Și pe mine m-au încălțat cu hibridul lor (nici nu știam că vor să facă abonament).

  În fine, acum 2 luni (decembrie) am sunat la ei să-mi închidă fluturele de 9, și am trecut pe prepay cu ACELAȘI NUMĂR. Deci nu știu ce au tot făcut ăia… da nu-i crede!!. Prima dată când am vrut să trec pe prepay mi-au indrugat verzi și uscate că este saturată piața de prepay-uri și nu se poate face trecere =)). Apoi am mai sunat după 2 zile, și m-a înregistrat închiderea abonamentului, și trecerea pe prepay.

  PS: fi atent că tot creditul de pe abonament se PIERDE! O să-ți dea ”consolare” doar 1.5EUR. Deci fă bine și transferă-i undeva dacă poți.

 8. Totusi vei observa ca aia din Maximia sunt infinit mai nesimtiti ca aia de la Orange … Pentru mine Vodafone sunt satana …

  Si orice ar fi … nu cred ca o cartele PrePay bate un abonament … EVER.

 9. Eu am avut abonament pe firma la Vodafone si am trecut la prepay cu acelasi numar. Fara probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *