Playlist pentru bicla

Posted by

Datorită Watch Dogs 2, un joc semnat Ubisoft în care personajul principal are un smartphone pe care poți și asculta muzică, m-am apucat să caut pe youtube soundtrack-urile jocurilor care-mi plac. De exemplu, ați auzit de Absolute Drift – Zen Edition? Este un joculeț simpatic de canapea, cu un super soundtrack, la ofertă zilele acestea. 18 lei pe PlayStation 4.

Aruncă o pereche de căști pe cap, dă-i play mai jos și inchide puțin ochii.

Pe mine m-a izbit cu așa un dor de biclă de nu m-aș opri iarăși câte 50km legați. Și este pentru prima oară când îmi pare rău de ceva ce am dat / vândut. Altfel, tocmai ce m-a anunțat Facebook că am făcut doi ani de când am dat prima tură de 50km cu bicla. Tot azi.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

2 comments

Lasă un comentariu: