Active Neurons 2 | PlayStation

Posted by

O prietenă a descoperit zilele trecute seria Active Neurons, două jocuri publicate pe PlayStation 4 în pandemie de Sometimes You (site, IG). În Store spune că pot fi jucate și pe PlayStation 5 dacă se face update la ultima versiune a sistemului de operare. Bine, când se va lansa, presupun. 🙂

Sunt două jocuri cu taskuri logice, primul are 120, cel de-al doilea 150, împărțite pe niveluri și tematici (vezi finalul clipului de la Active Neurons 2), nu neapărat foarte dificile, pe care dacă vă încăpățânați să le duceți la bun sfărșit primiți și un trofeu de platină la fiecare (nu au trofee missable).

Am urcat pe IGTV câte un clip din fiecare joc.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🎧 Costin (@costinro) on

//www.instagram.com/embed.js

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🎧 Costin (@costinro) on

//www.instagram.com/embed.js

Teoretic cred că pot fi terminate în maxim 2h fiecare, primul chiar și sub o oră. Dacă te atrag, lasă un comentariu cu timpul în care le-ai terminat. Am lăsat mai jos și link-urile către store, ca să ai jocurile, cu mențiunea că eu am prins niște oferte și le-am luat mult mai ieftin.

Aparent am ceva estrogen în sânge și vânez reduceri ca un profesionist. 🙂 Dar dacă tot veni vorba, știe cineva unde mai există Wishlist pe noul site / store PlayStation? Înainte era icon o inimă lângă coș, acum, că au schimbat site-ul, a dispărut inima și nu am descoperit unde au mutat secțiunea.

Active Neurons în PlayStation Store:

Dacă mai cunoști și alte jocuri de logică asemănătoare sau nu cu Active Neurons, nu te sfii să lași un link în comentarii. Tks!

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: