Plan pentru fotografie (si ceva video)

Posted by

Fii atent ce poți să faci de acasă cu banii de-un film, o cola și nachos. Am găsit la Adobe un Plan pentru fotografie care conține Photoshop și Lightroom, însă și alte softuri precum Camera Raw, XD, Premiere Rush, Bridge și Lightroom Classic. Costă 11,89€/lună. Ți-am spus, cât un film, o cola și nachos la VIP. 🙂

Iar ca să ai un puct de plecare, poți descărca de aici .psd-ul pentru #pandemicshortstories și să te joci cât poftești. Mâine-poimâine ajungi un designer cunoscut, sau cine știe ce filme sau reclame produci, și, când te gândești, totul a plecat de la o licență Adobe pe care ai cumpărat-o de plictiseală în timpul unei pandemii.

Photo by Aleks Dorohovich on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: