August 2021: Am vandut, in medie, 5 tablete reMarkable in fiecare saptamana

Posted by

Treaba asta cu afilierea (dpdv al unui afiliat) îmi este destul de necunoscută. However, am făcut câteva teste mici și “mi-a ieșit” doar cu produse super scumpe / exclusiviste: bilete la evenimente de nișă (eg. 350€ / bilet), ori tablete reMarkable (450€ minim / unit).

În articolul Cand influencerii vand (#1) pe care l -am publicat în urmă cu ceva vreme, am amintit despre faptul că un singur articol de pe acest blog se face vinovat de vânzarea unui număr record de tablete reMarkable – cele mai subțiri tablete din lume; am folosit record, deoarece traficul blogului de față nu a depășit 300 de vizitatori unici decât de 3 ori din luna Iulie când l-am relansat.

Cum arată situația în cifre?

Mai aminteam și faptul că pe siteul celor de la reMarkable coșul minim este undeva pe la 450€ – ideea este că trebuie să cumperi și acel pen special (59€ ce mai ieftin) , dar pleci și cu husă, căci ai reducere de 40€ prin acest link care, astăzi, număra 490 click-uri – humans & bots (29 de tablete în total). Comisionul meu este tot de 40€ per vânzare, bani pe care eu îi cheltuiesc pe cărțile din Bibliotecă.

reMarkable a făcut 8500€ de pe urma costin.ro doar în luna august, iar eu mi-am cumpărat vreo 30 de cărți în aceeași perioadă, comisioanele venind după câteva luni (când tableta ajunge la cel care a cumpărat-o, iar acesta nu o returnează după 30 de zile). În august 2021 comisioanele ar însuma 760€, dar eu am încasat, de fapt, comisioane pe tablete pe care le-am vândut în luna iunie.

Nu știu ce părere au cei de la reMarkable, însă mie-mi convine de minune. 🙂

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

3 comments

  1. Ce tare! Felicitări! Ce înseamnă să ai un articol bun și un program de tipul high ticket! Eu sunt la început, testez apele cu platformele din Ro. 😁 Succes!

Lasă un comentariu: