Octombrie 2021: Am vandut 16 tablete reMarkable in valoare de 8.000€

Publicat de

Am să fac o scurtă recapitulare pentru cei care au deschis mai târziu ecranele telefoanelor mobile smart, ori monitoarele laptopurilor, pe costin.ro:

În octombrie, vânzările de tablete reMarkable 2 prin intermediul blogului de față au scăzut la nivelul verii, dar dacă vă uitați pe imaginea de mai jos veți observa cum cumpărăturile de reMarkable 2 au picat în momentul în care, în România, au crescut decesele din cauza pandemiei. Din totalul de 16 tablete, 12 s-au dat până pe 13 octombrie, media fiind foarte aproape de 1 tabletă pe zi.

Chiar și așa, în octombrie reMarkable a încasat de pe urma blogului meu 7.952€, calculat la un coș de 497€. Acesta include tableta reMarkable 2, cea mai ieftină husă, cel mai ieftin pen, dar și reducerea de 40€ prin acest link. Totalul pe 2021 este de 34.293€ din 69 comenzi. Vinovat se face acest articol, iar între timp am mai adăugat câteva informații în plus, chiar și prin comentarii.

Cum am spus și luna trecută, am atins deja costul pe care l-am plătit eu pe tabletă, plus accesorii, prin urmare nu mai primesc niciun comision prin programul de afiliere pe care cei de la reMarkable îl oferă clienților.

Ne auzim și luna viitoare pe tema asta, deoarece voi continua să le trimit cumpărători. Mi se pare în continuare un studiu de caz foarte bun pentru nișe în industria de influencer marketing (și poate și affiliate marketing) de la noi.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS. Mulțumesc!

2 comentarii

    1. Da, organic. Am foarte puțini vizitatori pe blog (200-250uv pe zi), iar Google îmi aduce cam 25% din trafic. Restul este trafic direct (50%) + rețelele sociale (postări + stories). Nu am un scop să fac trafic mult, se vede, cred, foarte clar acest lucru din conținutul pe care-l public. 🙂 Mulțumesc!

Lasă un comentariu: