Noiembrie 2021: Am vandut 37 tablete reMarkable in valoare de 18.400€

Posted by

Am revenit cu recensământul lunar de tablete reMarkable achiziționate de către consumatori din România prin intermediul blogului de față, mai exact prin intermediul acestui articol. Dar să facem și o recapitulare, pentru o privire de ansamblu:

A fost o lună bună, numărul de vânzări de tablete reMarkable crescând odată cu scăderea numărului de cazuri covid (am scris luna trecută despre asta), dar și sub presiunea sărbătorilor de Crăciun – tabletei îi ia câteva săptămâni pentru a ajunge din fabrica din China.

Calculând la un coș de 497€ ce include tableta reMarkable 2, cea mai ieftină husă, cel mai ieftin pen, dar și reducerea de 40€ prin acest link, încasările celor de la reMarkable au fost de 18.389€. Cu puțin efort (3 tablete), egalam septembrie și octombrie la un loc.

Dacă facem si un total al comenzilor din mai și până acum, acesta ar fi de 106, ceea ce face ca încasările reMarkable să fie de 52.682€. Minim. Mai ales că din octombrie reMarkable are și planuri de operare. Nu e rău deloc pentru un blog care nu depășește 250 de vizitatori unici pe zi. 🙂

Ne mai auzim și la începutul lunii ianuarie pe tema asta.

Iată și un screenshot din mailul meu, cu nota că din ultimele 3 doar o comandă a fost de luna trecută, două fiind de pe 1 decembrie. Așa le-a cuplat Gmail. 🤷🏻‍♂️

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

2 comments

  1. Ti-ai pus intrebarea daca nu cumva ai rezultatele acestea si datorita faptului ca esti singurul in Romania care promoveaza tableta aceasta? Altfel sunt rezultatele cand ai concurenta apriga pe cele 2 platforme romanesti.

    1. Evident, doar că Google îți va spune altceva. Am fost printre primii, dar nu sunt singurul. Sunt însă o muscă printre ceilalți dpdv trafic.

Lasă un comentariu: