Gadgets: Apple AirPods 2

Posted by

Influențat de doi colegi, mi-am zis că a venit momentul să intru în rândul lumii și mi-am comandat săptămâna aceasta o pereche de căști AirPods 2. A venit curierul, le-am despachetat, am deschis cutia care le și încarcă, acțiune ce mi-a activat un popup pe telefon asemănător cu cel din imaginea de mai jos, le-am activat, le-am introdus în urechi și am plecat la birou ascultând un remix dubstep la Numb.

Deși așteptările sunt întotdeauna sus, pe mine continuă să mă suprindă fiecare produs Apple pe care îl cumpăr. Simplitatea designului, usurinta cu care se conectează între ele, naturalețea gesturilor pe care trebuie să le faci și faptul că funcționează perfect din momentul în care le scoți din cutie mă fac întotdeauna să mă întreb ce am așteptat până atunci și de ce mi-am pierdut timpul cu alte deviceuri.

Revenind la AirPods, acestea detectează automat poziția în urechi (pune pauză la YT/soundcloud etc pe orice device când dai o cască jos, de exemplu), se conectează la fel de ușor atât la laptop, cât și la desktop (Apple), iar eu mi-am setat casca stângă să redea, la double tap, melodia precedentă, iar pe cea dreaptă pentru Siri.

Stau bine în urechi (eu am o problemă cu treaba asta, Sennheiser a mai făcut căști pentru urechile mele – ha ha – și tind să cred că și AirPods Pro-urile mi-ar mai sta în urechi fără să cadă), încă nu am alergat cu ele, însă nu cred că mi-ar da emoții prea mari, iar calitatea sunetului nu are cum să dezamăgească.

Pentru cei care folosesc și alte deviceuri Apple (laptop, ipad, iphone, MacPro), AirPods-urile sunt fix ceea ce trebuie în materie de căști. Vor fi o încântare, la propriu.

Are / a testat cineva HomePod? Zeppelin-ul și-a dat obștescul sfârșit acum vreo 2 ani și-mi e dor de o boxă wireless de care să uit pe unde am așezat-o în living. 🙂

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

2 comments

  1. Ca să conectezi AirPods-urile la MacBook cu un singur click îți recomand ToothFairy: https://apps.apple.com/ro/app/toothfairy/id1191449274?mt=12

    Iar ca să le conectezi mai rapid la iPhone după ce au fost conectate la MacBook îți recomand să-ți faci un Shortcut: https://www.imore.com/how-connect-your-airpods-your-iphone-or-ipad-automatically-shortcuts – durează 5 minute să-l faci, iar conectarea de pe un device pe altul se face și mai rapid după. ?

Lasă un comentariu: