Aliki Beach (NSFW) – v41.2016

În urma reclamațiilor primite, am zis ca acest episod din vlog să poarte NSFW în titlu. Adică nepotrivit pentru cei care se află la birou. În rest, foarte plăcut de privit și, mai ales, de trăit povestea din el. 🙂

Ieri am făcut un tur al insulei Thassos, șoseaua ce o înconjoară având puțin sub 100 de kilometri. Ai parte de minim 2 ore de serpentine, păduri, plaje pustii, măslini, porturi și orășele cu case mici – nici nu știi când trece timpul.

Ne-am oprit în Skala Kallirachi, în port, prin alte câteva locuri pe unde am putut parca la marginea drumului, iar asfițitul l-am prins într-o tavernă de pe Aliki Beach, în compania câtorva iahturi cu vele.

Pe coasta insulei am descoperit și o mașină prăbușită în mare, care, cel mai probabil, a alunecat dintr-o parcare (sau cel puțin așa sper eu) situată la 40-50 de metri deasupra nivelului mării.

Am dat peste ea din pură întâmplare, în încercarea de a coborî drona către o peșteră pe care o observasem la baza versantului. Între timp am uitat de peșteră. 😀

Vizionare plăcută.

Coordonate:
▶ Aliki Beach – https://goo.gl/maps/N29A2voA5mK2
▶ Fish Tavern – https://goo.gl/maps/hVPzryxMN4U2
▶ Skala Kallirachi – https://goo.gl/maps/jxgfuK1Fsgu

Muzica:
▶ ALEXA – I Wanna Live (GRMM) – https://goo.gl/ZOd7Kd
▶ Alan Walker – Fade [NCS Release] – https://goo.gl/bEHeE8

Comentarii prin Facebook

comentarii

Published by Costin

Mai multe despre mine in pagina "Despre mine"! Multumesc!

2 comments on “Aliki Beach (NSFW) – v41.2016”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *