• Share on Google+

În urma reclamațiilor primite, am zis ca acest episod din vlog să poarte NSFW în titlu. Adică nepotrivit pentru cei care se află la birou. În rest, foarte plăcut de privit și, mai ales, de trăit povestea din el. 🙂

Ieri am făcut un tur al insulei Thassos, șoseaua ce o înconjoară având puțin sub 100 de kilometri. Ai parte de minim 2 ore de serpentine, păduri, plaje pustii, măslini, porturi și orășele cu case mici – nici nu știi când trece timpul.

Ne-am oprit în Skala Kallirachi, în port, prin alte câteva locuri pe unde am putut parca la marginea drumului, iar asfițitul l-am prins într-o tavernă de pe Aliki Beach, în compania câtorva iahturi cu vele.

Pe coasta insulei am descoperit și o mașină prăbușită în mare, care, cel mai probabil, a alunecat dintr-o parcare (sau cel puțin așa sper eu) situată la 40-50 de metri deasupra nivelului mării.

Am dat peste ea din pură întâmplare, în încercarea de a coborî drona către o peșteră pe care o observasem la baza versantului. Între timp am uitat de peșteră. 😀

Vizionare plăcută.

Coordonate:
▶ Aliki Beach – https://goo.gl/maps/N29A2voA5mK2
▶ Fish Tavern – https://goo.gl/maps/hVPzryxMN4U2
▶ Skala Kallirachi – https://goo.gl/maps/jxgfuK1Fsgu

Muzica:
▶ ALEXA – I Wanna Live (GRMM) – https://goo.gl/ZOd7Kd
▶ Alan Walker – Fade [NCS Release] – https://goo.gl/bEHeE8

0 likes
 • Florin
  Reply
  Author
  Florin

  Costin, ai mai multe info despre masina din prapastie? Pe net nu prea gasesc info cu istoria ei

  • Costin
   Reply
   Author
   Costin

   Nope. Îmi aduc aminte că eram la început cu drona și îmi era și frică să o duc mai aproape de stânci. 🙂