• Share on Google+

În bula mea, nimeni nu are smartphone AllView. Toată lumea are iPhone, Samsung, LG, HTC. Și cum nu mai urmăresc ca în trecut ce se mai întâmplă în zona asta, spotul de mai jos m-a surprins.

 

Înțeleg dintr-un comunicat de presă că noua versiune AVI este disponibilă pe o întreagă gamă de smartphone, X4 Soul Infinity, iar telefoanele sunt de găsit nu numai pe site-ul producătorului, ci și în magazinele celor de la Altex, Flanco, Emag și Telekom.

Pentru cei care au deschis mai târziu monitoa… astea… telefoanele mobile, acum 5 ani, în 2012, AllView intra cu Alldro P5 Dual Sim într-un top al celor mai cool telefoane mobile smartphone la 1000 de lei. Cred că X4 Soul Infinity are toate șansele să se regăsească într-un top actualizat.

Dar să revenim la AVI, căci mi se pare foarte tare.

Prin noul update, AVI poate deschide orice aplicație din telefon printr-o comandă simplă (de exemplu: Deschide Facebook) și poate porni sau opri lanterna telefonului. AVI are capacitatea de a învăța încontinuu cum să îmbunățească experiența cu utilizatorul, iar noile funcții vor contribui și mai mult la dezvoltarea sa.

De exemplu, pe lângă trimiterea mesajelor SMS, AVI poate trimite acum mesaje și prin aplicația Whatsapp sau poate realiza postări pe Facebook. Dacă la început asistentul putea suna contactele din agendă, acum apelurile și mesajele pot fi inițiate și trimise de pe oricare dintre cele două SIM-uri din smartphone.

În plus față de comenzile inițiale de melodii, adrese pentru navigație sau modificări de setări ale telefonului, AVI poate răspunde acum la solicitări legate de informații utile despre tehnologii, știință, personalități, zone geografice, filme etc.

Știi când nu am reușit să mă mai înțeleg cu Siri? Când am rugat-o să deschidă aplicația Music și să dea drumul la un playlist, ori melodie. Aparent, AVI știe să o facă, rămâne de văzut și cu ce aplicație de muzică funcționează.

0 likes