Am gasit supercomputerul!

Posted by

Citesc presa noaptea. Din cauza programului. La ora 3 (ora Romaniei) incep sa rasfoiesc paginile (de internet) ale ziarelor romanesti. Cautand prin rubrica IT a Jurnalului National dau peste un editorial al lui Lucian Mandruta ce are ca titlu titlul acestui post. 🙂
Incep sa citesc si in timp ce citeam prima fraza gandeam “Ce bazat e Mandruta in calculatoare. S-a reprofilat pe IT?”.

Astazi vreau sa va vorbesc despre un nou computer. Unul revolutionar. Unul care intelege scrisul de mana si il salveaza in fisiere separate, in cateva miimi de secunda. Unul care incape in buzunar, pastreaza sute de desene, poze, mazgaleli – la ce rezolutie doriti. Un sistem portabil care poate accesa un document in cateva secunde si poate rezista unei caderi de la etajul zece sau unei intreruperi a curentului.

Nu au urmat decat 10 secunde si am izbucnit in ras :). Va invit sa cititi intregul Articol 45793.

PS. AvantaJNet putea imbunatati functia care genereaza denumirea fisierului .html pentru mod_rewrite. Nu zic ca e gresit, doar ca puteau fi mai atenti la detalii. Se vede ca nu s-au sinchist prea mult pentru utilizator si au urmarit doar SE-urile. Si daca nu se indexeaza si/sau cum din arhiva dispar articole (am exemple pentru JN), draga utilizator mai gaseste tu articolul daca vrei sa il recitesti.

0 likes

2 comments

  1. Mie unul mi-a placut cum a atacat utilizatorii de calculator si cum incurajeaza lumea sa mai cumpere un pix ( eventual o mina de pix ca na tot zice de “reutilizare” ) si o foaie de hartie.

  2. Are termopan la Windows sigur si nu cred ca agenda lui are mai mult de 3 foi de-i merge “search-ul” asa bine. “La agenda doar o frunzaresti…”.
    Frunzarire placuta L.M. ! La 100 de pagini daca stau sa caut ceva intr-o agenda pica si frunzele pana gasesc. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *