Am șters un articol

Posted by

Cel de acum două zile, despre cum a cunoscut familia mea poliția română.

Am avut astăzi un schimb de replici pe Facebook în urma căruia am realizat că este foarte posibil ca o mare bucată din “bula mea” să fie mai interesată de motivele pentru care nu am spus niciodată acea poveste public, decât de realitatea în care trăim. Sau că unul din primele gânduri este că vreau să fac trafic. Mda.

Nu aveam nicio așteptare (nu am găsit oricum nicio rezolvare în atâta amar de vreme), însă am greșit neluând în calcul segmentul acesta pentru care realitatea se termină odată cu bateria de la telefon. Și n-am nici timp, dar nici răbdare, cu pufoși de canapea, aroganți și cu soluții citate din Wikipedia.

Atât s-a putut. 🙂 My bad.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: