Android | work profile, personal profile

Posted by

Un articol de pe blogul Google pleacă de la un studiu ce susține că numărul mobile workers (cei care lucreză de pe telefon / tabletă) va ajunge la 60% din totalul forței de muncă din US până în 2024. Articolul amintește și de work from home și planuri de muncă hibrid despre care am discutat și pe acest blog, însă și despre a menține un echilibru între muncă și viața personală.

Conform unui alt studiu, 68% dintre angajați folosesc un singur smartphone pentru muncă și viața personală, în timp ce doar 32% folosesc două telefoane mobile. Concatenând totuși cele două grupuri, 85% din total folosesc (cel puțin un) telefon(ul) mobil atât pentru muncă cât și pentru viața personală, fiind totuși destul de greu să se facă o separare clară.

Toate acesta în timp ce 70% dintre angajați își doresc să separe clar munca de viața personală.

Soluția? E caldă, oarecum, clipul de mai jos având 80 de vizualizări.

* photo by Adrien on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: