Cum scrii un anunt pentru un job in #ecommerce?

Posted by

Vineri a ajuns pe la birou Ghidul angajarii in eCommerce, un material de 100 de pagini purtător de ISBN și scris de un cuplu mișto, Lavinia și Ciprian, cu informație utilă pentru conceperea unor anunțuri de angajare cu specificații clare și așteptări realiste din partea angajatorilor din comerțul online.

Cartea poate fi folosită și ca un ghid de către cei care vor să știe ce responsabilități și cerințe presupun locuriile de muncă din zona magazinelor online, ori care doresc să se specializeze într-un singur domeniu de activitate.

Costă 49 lei și se poate comanda de aici.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: