Apartamente în București. Deosebite. Vă plac caii? :-)

Cine urmărește vlogul (scuze, a fost în revizie câteva zile), știe că intenționez să mă mut și caut un apartament spațios. Iar, după cum bine știm cu toții, a căuta un apartament în București poate deveni o reală lecție de istorie socialistă design interior de lux.

Dar despre asta am mai amintit și acum 2 ani.

Pe lângă nevoile mele, când caut un apartament nu mă gândesc decât la un singur lucru: „Aici voi veni în fiecare seară și de aici voi pleca în fiecare dimineață. Nu vin în vizită și nici nu vin ca la hotel. Aici o să stau cel puțin 2 ani.” (cam asta e media la mine)

Și cred că toată lumea care închiriază un apartament se gândește la lucrurile de mai sus. Sau e doar în capul meu?

Nu știu însă la ce s-a gândit proprietarul apartamentului de mai jos când l-a făcut așa cum arată în prezent. Apartamentul se află în Tineretului, iar chiria se ridică la 500 de euro lunar pentru 75m2.

Uriaș.

500 de euro e preț de Romana, ori Unirii, la fantani (90m2).

Revenind. Cred că i-au plăcut mult caii. Mult. Sau să stea cu prietenii la o cafea la umbra unui copac. Sau să se uite după păunul din curte.

Sau să aibă mașina de spălat într-un copac. Sau… tu ce crezi? 🙂
Anunțul complet.

Apartament de 75 mp, complet mobilat si utilat situat intr-un bloculet tip vila, deosebit, construit in 2010. Zona este foarte linistita, cu vile foarte frumoase iar in 5-7 minute puteti ajunge la una din cele doua statii de metrou din zona, Brancoveanu sau Eroii Revolutiei.

La o distanta de numai 400 de metri aveti intrarea in Parcul Tineretului, un parc destinat copiilor, avand nenumarate locuri de joaca, alei largi, atractii de balci si facilitati sportive.

Comentarii prin Facebook

comentarii

Published by Costin

Costin Cocioaba is a 39-years-old digital professional launching online projects since 2001. He worked for ProTV S.A. as a Project Manager and also Head of Digital, he started and ran Bakers Digital Communication, a Romanian digital agency with Greek ownership, and he developed 2 MMORPGs. In 2004 he won his 1st prize on Internetics (the biggest award in Romanian industry) as a freelancer with a very popular online MMORPG game (indebara.ro). More «here».

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *