• Share on Google+

Cine urmărește vlogul (scuze, a fost în revizie câteva zile), știe că intenționez să mă mut și caut un apartament spațios. Iar, după cum bine știm cu toții, a căuta un apartament în București poate deveni o reală lecție de istorie socialistă design interior de lux.

Dar despre asta am mai amintit și acum 2 ani.

Pe lângă nevoile mele, când caut un apartament nu mă gândesc decât la un singur lucru: “Aici voi veni în fiecare seară și de aici voi pleca în fiecare dimineață. Nu vin în vizită și nici nu vin ca la hotel. Aici o să stau cel puțin 2 ani.” (cam asta e media la mine)

Și cred că toată lumea care închiriază un apartament se gândește la lucrurile de mai sus. Sau e doar în capul meu?

Nu știu însă la ce s-a gândit proprietarul apartamentului de mai jos când l-a făcut așa cum arată în prezent. Apartamentul se află în Tineretului, iar chiria se ridică la 500 de euro lunar pentru 75m2.

Uriaș.

500 de euro e preț de Romana, ori Unirii, la fantani (90m2).

Revenind. Cred că i-au plăcut mult caii. Mult. Sau să stea cu prietenii la o cafea la umbra unui copac. Sau să se uite după păunul din curte.

Sau să aibă mașina de spălat într-un copac. Sau… tu ce crezi? 🙂
Anunțul complet.

Apartament de 75 mp, complet mobilat si utilat situat intr-un bloculet tip vila, deosebit, construit in 2010. Zona este foarte linistita, cu vile foarte frumoase iar in 5-7 minute puteti ajunge la una din cele doua statii de metrou din zona, Brancoveanu sau Eroii Revolutiei.

La o distanta de numai 400 de metri aveti intrarea in Parcul Tineretului, un parc destinat copiilor, avand nenumarate locuri de joaca, alei largi, atractii de balci si facilitati sportive.

0 likes