Apple Pay și la Orange Money

Posted by

Este simpatică bătălia asta din zona financiară pentru Apple Pay, subiect perfect pentru Facebook deși pe nimeni nu interesează prea tare cine a anunțat primul parteneriatul decât în primele 2 secunde. Lumea nu-și va face alt cont, la altă bancă, majoritatea este posibil să ofere deja treaba asta.

Orange Money mi-a trimis notificarea de mai jos, la care a plusat cu ceva premii pentru tranzacțiile prin Apple Pay, pe sistemul mai multe tranzacții, mai multe șanse de câștig.

Daca ai iPhone sau Apple Watch si un card de debit Orange Money, acum poti experimenta o noua metoda de plata, rapida si sigura, atunci cand nu ai cardul cu tine. Platesti din miscare oriunde in lume gasesti un magazin cu terminal POS contactless care accepta cardurile Visa.

Iar în practică situația este destul de simplă: orice posesor de iPhone (SE, 6, 6s, 7, 8 și X) poate plăti la Mega cu telefonul, situație similară și pentru posesorii de Apple Watch.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

One comment

Lasă un comentariu: