🎬 League of Legends ajunge pe Netflix. Arcane va avea premiera in aceasta toamna

Publicat de

Astăzi, Netflix și Riot Games au anunțat seria de animații Arcane, în premieră pe Netflix, din toamna acestui an, a cărei poveste se concentrează asupra originilor a doi campioni emblematici din League of Legends și asupra puterii care îi va despărți.v Acțiunea se desfășoară în regiunea utopică Piltover și în districtul subteran oprimat Zaun.

Seria animată este dezvoltată și produsă de Riot Games, în parteneriat cu Fortiche Productions, iar trailerul are 18 secunde. Mă așteptam sincer la un trailer de câteva minute bune, vorbim, totuși, de unul dintre cele mai tari jocuri din toate timpurile și cel mai urmărit joc competitiv la nivel global (eg. finala LOL 2020 World Championship a fost urmărită simultan de 45M spectatori)

 

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS. Mulțumesc!

Lasă un comentariu: