Îmi plac motocicletele ARCH

Posted by

Pentru că am sărit peste Super Bowl 2018, am aflat după mai bine de 1 an că Reeves are o companie care produce motociclete. Am descoperit-o căutând să aflu mai multe despre squarespace.com (same as wix) și am dat peste Reeves în lista de oameni din campania de promovare a squarespace cu un clip simpatic despre cum alegi un nume de domeniu. Reclama de la Super Bowl 2018 e aici, mi se pare slăbuță rău. 🙂

Revenind, compania asta a produs până acum 3 tipuri de motociclete, cu motoare de 2000 cmc. Pe contul lor de Youtube am văzut și un parteneriat cu Bosch pentru ABS și cu Michelin pentru cauciucuri. Over all mi se par super mișto, găsind răspunsul la întrebarea “ce ai putea să-ți iei după ce ai avut un Suzuki Intruder cu motor de 1800?”. Mai ales că nu mi se par la fel de mari ca Intruderul.

Modelele se numesc KRGT, 1S și Method143, fiecare dintre ele fiind customizabile pentru fiecare client în parte. Vedeta, Method143, costă de la $75k în sus. 🙂

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: