🎮 Assassin’s Creed Freedom Cry, gratuit pentru abonații PlayStation Plus

Posted by

Grafica impecabilă și posibilitatea de a juca în 4K pe un TV cu o diagonală aproape cât Dana 🙂 m-au transformat în ultimul an într-un fan irecuperabil PlayStation 4 (PlayStation 3 nu m-a convins mai departe de NFS).

Atât de irecuperabil încât, pe wishlist, există această combinație de tastatură și mouse (costă 340 de lei, redus de la 400 lei), sau, în cazul în care câștig la loto, această combinație, varianta pentru burghezi (costă 650 de lei, ori 550 lei resigilat).

Pentru că shootere. Nu am neapărat o problemă cu controlerul, însă mouse-ul mi se pare cu mult mai bun pentru viteză și acuratețe. Cel mai probabil își spun cuvântul și anii în care am jucat CS.

Tot anul acesta am descoperit și PlayStation Plus, o secțiune ce conține reduceri la multe jocuri, bundles și add-on-uri existente sau care se vor lansa, teme si avatare, add-on-uri în exclusivitate, sau jocuri gratuite (mai vechi, ce-i drept), în fiecare lună.

Cost: 31 de lei lunar, sau 224 lei pentru un an de zile (40% off).

Care sunt jocurile gratuite în această perioadă?
În ultimele zile care au mai rămas din iulie puteți descărca gratuit Game of Thrones: A Telltale Series Season 1 (PS4), Until Dawn (PS4), Don’t Die, Mr Robot (PS4, PS Vita), Tokyo Jungle (PS3), Darkstalkers Resurrection (PS3) și Element4l (PS Vita).

Din 1 august însă, lista de jocuri gratuite se va schimba și va conține Assassin’s Creed Freedom Cry (PS4), Just Cause 3 (PS4), Super Motherload (PS4, PS3), Downwell (PS4, PS Vita), Snakeball (PS3), Level 22 (PS Vita).

Coincidență sau nu, zilele trecute vorbeam cu Alex despre Assassin’s Creed, el terminându-le pe toate. Freedom Cry este un sequel al Assassin’s Creed IV: Black Flag care a fost lansat ca joc separat în urmă cu 3 ani, numai bun pentru a lua un prim contact. Zic.

Mi se mai pare interesant și Just Cause 3, un joc care a primit scorul de 8/10 (story și gameplay nu neapărat foarte deep), însă promite a fi un joc where you can literally watch the world burn. 🙂

Găsești aici câteva secvențe din joc (gameplay). Just Cause 3 este o rară ocazie de a te da cu wingsuit. 😀

Spor!

PS. Restul de jocuri gratuite nu merită nici măcar amintite. 😀

2 likes

2 comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *