SOC! Un A-Lister roman, atacat de 30 de adolescenti pe partia de schi din Zell am See, Austria!!!

Posted by

Aseara, la Night of the balloons, eveniment ce se desfasoara an de an pe partia din Zell am See, Austria, am avut pentru cateva minute cateva discutii cu 3 plutoane de adolescenti austrieci care isi doreau din toata inima un duel cu bulgari de zapada cu noi, cei plecati in Komandamentul de iarna din Niedernsill.

Funny, cand te gandesti ca noi abia ne taraiam plamanii dupa ce urcasem vreo 300 de metri, in timp ce ascutitii astia mici nici nu simteau partia sub picioare. 🙂

I-am potolit, intr-o engleza cu accent irlandez de muream eu de ras (imi place sa ma prostesc folosind diferite accente :-)), insa, cum coboram eu asa, ce mi-am zis? Ia sa facem un mic proiect foto cu 30 de pustani care arunca cu bulgari de zapada. Si nu inspre mine, dupa cum le-am subliniat, ci PESTE mine.

Mda. Abia asteptau. Cu cine sa te mai intelegi? 🙂

gif maker

Multumesc Mirunei si lui Toma pentru gif-ul de mai sus!

Komandamentul de iarna din Niedernsill este editia a III-a a Tabarei de Fotografie pentru Bloggeri, eveniment organizat de catre Foto Union si sustinut de un grup de companii format din Neola, Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental Forum Oradea, Opel si Anagrama.

0 likes

5 comments

    1. Pai eu am fugit. Ce voiai? Sa-mi linisteasca oasele batrane cu 30 de bulgari? :-)))) Cele 3 cadre de mai sus sunt singurele!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *