Al doilea weekeend si noi ordonante de urgenta si militare || autoizolare || ziua 11

Posted by

Am reușit weekendul acesta să anunț și DSP-ul, oficial, că sunt autoizolat la domiciliu după contact cu pacientul 24 la birou, mers la Balș pentru testare, urmând ca, ulterior, să aflu și faptul că rezultatul testului este negativ. Azi am împlinit 11 zile de când împart oxigenul din cameră lume doar cu Micky 🙂 și un al doilea weekend în autoizolare, în care am dormit, am mâncat, am moțăit, am făcut curat, m-am jucat pe PlayStation și am dormit iarăși.

Teoretic, de miercuri pot ieși din casă. Practic, între timp, MAI a pus la dispoziția populației și un model de declarație pe propria răspundere, declarație care, în zilele ce urmează, ne va fi necesară la fiecare ieșire, în urma ordonanțelor de urgență (plus militare, doar avem declarată starea de urgență) anunțate peste weekend. Nu știe nimeni ce va fi peste încă alte 4-5 zile, însă sunt sigur că perioada care urmează nu va fi deloc potrivită pentru planuri în afara casei.

Peste weekend, cât nu am mai scris pe blog, numărul de pacienți pozitivi în România a crescut de la 260 la 433 și, din păcate, au fost înregistrate și primele decese. În Italia covid-19 îmbolnăvește mii de persoane și se face vinovat de sute de morți în fiecare zi, iar în Spania situația pare că escaladează mai rapid. Franța este și ea încercată, iar toate cifrele din țările cu care suntem conectați nu ne ajută și cred că următoarele două săptămâni vor fi foarte importante pentru noi, din toate punctele de vedere.

Izolarea socială pare a fi singura formă de a lupta cu coronavirus în acest moment.

Stay online, stay safe.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: