Cursuri pe Udemy pentru tine si activitati online pentru copii || autoizolare || ziua 4 – #lavieonline

Posted by

Am împlinit suta de ore în casă, iar în ultimele 24 de ore mi-am împărțit timpul între a) proiecte la birou (sunt foarte mândru de colegii mei ❤️), b) știri / informare și c) discuții cu prieteni la fel de autoizolați ca mine. La (b) mai am de lucrat, deoarece devine din ce în ce mai obositor să iei pulsul real, însă am să revin cu un articol separat pe tema asta.

Ar trebui să mă organizez să fac și ceva mișcare, și nu mă refer aici la drumurile până la bucătărie și baie, ori ieșirile pe balcon. Colegele noastre dau remindere pe WhatsApp pentru a face exerciții fizice, însă m-au prins mereu făcând câte ceva pe laptop sau urmărind știrile. Și am tot uitat. La ce vă puteți aștepta (fizic) dacă nu faceți mișcare? Feedback la cald: mă dor genunchi și încheieturile gleznelor.

Cam atât de la fața locului, să ajungem și la titlu.

Colegul Mihai Dragomirescu a publicat ieri pe Facebook o inițiativă colectivă în care mai mulți instructori Udemy oferă acces gratuit pe o perioadă limitată la cursurile lor. Poți învăța marketing, programare, yoga, gătit / dietă etc, iar lista observ că este în creștere de la o zi la alta.

Eu mi-am ales “Keto Diet Principles and Recipes“, un curs ținut de Viorel Copolovici și Cristina Ioniță, și Practical Neuroscience: 30+ Exercises for a Better Brain, un curs creat de Ina Ilie.

Pe primul l-am ales pentru că habar nu am ce înseamnă Keto și are o oră de conținut video, iar alternativa mea ar fi fost cursul de germană, dar mi-am zis că nu-s acolo încât să vreau să-l citesc pe Goethe în limba lui. 😛 Pe cel de-al doilea l-am ales datorită descrierii: a course of over 30 exercises that can change your brain, your mind, your life. Aham. Challange accepted.

Dacă sunteți în căutare de conținut pentru copiii care se plictisesc în casă, Ambasada SUA la București ne propune un website NASA dedicat în întregime copiilor, platformă ce conține o colecție imensă de puzzle-uri, cărți de colorat, labirinturi, jocuri educative și multe altele. Necesită tehnologia flash, prin urmare cred că aveți nevoie de un laptop / desktop cu Windows.

🔗 NASA Kids’ Club

Stay online, stay safe.

PS. Azi am fost creativ (ha ha ha) și am publicat primul video pe TikTok. 😛

@costin.ro

♬ Someone Like You – Hello Adele Tribute

https://www.tiktok.com/embed.js

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: