publishing: backtobusiness.ro

Posted by

În live-ul de vineri de pe pagina de Facebook a 2Performant, Cristi Manafu1 a povestit câte ceva din problemele unui business de evenimente de online în această perioadă și a spus că adaptarea la vremurile astea va însemna lansarea unor noi proiecte, de această dată digitale.

Iar ieri Cristi a anunțat un prim proiect: Romania – Back to Business.

Pe homepage scrie că este cea mai importanta sursa de informatii pentru comunitatea locala de Marketing, PR si Digital și conține articole scrise de profesioniști din industria noastră, știri locale și internaționale, studii, dar și campanii video din lumea intreaga, cu exemple creative si motivationale.

Btw, ați văzut reclama asta de la Nike?

Am început anul cu mai mult entuziasm ca oricând și cu cea mai mare agendă de evenimente pe care am gândit-o într-un singur an la Evensys. Aveam în plan 20 de conferințe.

Apoi a venit criza Covid-19, care a trimis toți organizatorii de evenimente acasă. Și pe noi, firește.

Mi-am dat seama în scurt timp că noi în 14 ani de evenimente de fapt nu am făcut doar evenimente. Nu am închiriat săli în hoteluri de 5 stele. Nu am așezat scaune și mese. Nu am pus mâncare în pauzele de prânz. Noi am oferit conținut.

Și asta am decis să facem în continuare. Nu în sălile de conferințe, ci online, pe www.BackToBusiness.ro.

Cristi Manafu – sursa

Mult succes, Cristi!

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: