🎥 Battlefield 2042 | Reveal & Official Gameplay Trailers

Posted by

Săptămâna asta DICE & EA au anunțat Battlefield 2042, joc care va fi lansat pe PlayStation 4 și 5 în 22 octobrie anul curent. Detalii aici. În store e de găsit la 339.90 RON pentru PlayStation 4 și 389.90 RON pentru PlayStation 5 (Standard Edition), 479.90 RON Gold Edition pentru PS 4 și PS5 și 589.90 RON Ultimate Edition pentru PS4 și PS5.

Recomand Gold Edition mai mult pentru BattlePass + Cross-Gen Bundle, nu cred că Midnight Ultimate Bundle face diferența de bani decât dacă sunteți fani înrăiți și vreți să aveți și Digital Artbook și Soundtrack cu o oră înainte de a fi găsite online :p.

Până vă decideți, iată și trailerele.

Battlefield 2042 Official Reveal Trailer

Battlefield 2042 Official Gameplay Trailer

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: