Battlefield 1, Battlefield 4 și Battlefield V la 230 lei (PlayStation 4)

Posted by

De două zile, posesorii de PlayStation 4 au acces la o listă impresionantă de jocuri aflate la reducere, printre titluri numărându-se Watch Dogs 2, Assassin’s Creed Origins, FIFA 19 Champions Edition și Tom Clancy’s Division 2 ca PlayStation 4 Deal of the Week.

De la Electronic Arts mai amintesc seria Battlefield. Vorbim despre 1 și 4 Premium Edition, și 5, Deluxe Edition (plus Revolution, experiența 4K a primului). Le găsești pe toate la 230 de lei, în ideea în care doar Battlefield V Deluxe edition este 410 lei când nu sunt reduceri, fiind un joc lansat pe finalul anului trecut.

Grafica din clipul de mai sus nu e diferită de cea din joc.

Am lăsat link-urile de download mai jos. Eu am luat Battlefield V și bundle-ul cu TitanFall 2, deoarece aveam Battlefield 4, cumpărat tot la o reducere. Am văzut că, separat, Battledfield 4 costă 22 de lei, redus de la 90 de lei.

Dacă nu te coafează shooterele și cel de-al doilea război mondial întors pe toate părțile unui controller, ori tastatură + mouse :-), listele cu jocurile PlayStation 4 aflate la reducere luna/săptămâna asta sunt aici.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: