Star Wars Battlefront II si Call of Duty: WWII, gratuite pentru membri PlayStation Plus

Posted by

PlayStation a publicat la finalul saptamanii trecute cele două jocuri disponibile cu titlu gratuit pentru membri PlayStation Plus. Este vorba despre Star Wars Battlefront II (2017) si Call of Duty: WWII (2018), cel de-al doilea fiind disponibil gratuit și abonaților EA Access (PS4).

Nu am jucat WWII, seria Call of Duty am început-o cu Modern Warfare, însă Star Wars Battlefront II este un joc pe care vi-l recomand. Am vrut să-l duc până la trofeul de platină, numai că sunt 2 trofee pe multiplayer, de anduranță, în ideea în care aș mai avea nevoie de încă 20-25h. Not for me. 🙂

Le veți găsi gratuite în store începând de luni, 6 iunie.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: