BB din Death Stranding in Piata Victoriei

Posted by

În seara asta am fost după vreo 4 secole la Bloggers Lan Party, eveniment organizat de Toma încă de pe vremea când se nășteau evenimente Bloggers Ceva. Și uitasem de la ce vine B din BLP, ha ha, însă bine că știam ce e LP și m-am dus pentru Ubisoft și ceva competiție de Rainbow Six la care n-am mai participat, căci ne-am întâlnit câțiva nevorbiți și ne-am luat cu ale noastre.

Evenimentul are loc (căci mai e și azi) central, în Pta. Victoriei din București, în toate camerele de la parter și etajul 1 ale clădiri Qreator.  Cam 2-300 de oameni au trecut pe acolo în cele câteva ore, plus Panduțu, Ovi, Alex, Alex și fetele. The usual suspects, ca să zic așa. Am văzut și ceva Nintendo, o cameră FIFA 20, una pentru Death Stranding și încă una pentru lan-uri, la care s-au înscris jucători de NFS și Rainbow Six.

Mie mi-a plăcut camera destinată Death Stranding. Cei de la PlayStation România au adus chiar și un BB la scală 1:1 – acel fetus într-un recipient de sticlă! Pare un pic spooky, însă BB e destul de simpatic în joc (hâmâie când e vesel, îți dă like-uri când faci selfie-uri în oglindă, treburi d-astea), plus că te anunță imediat ce detectează prin preajmă prezența aparițiilor fantomatice din joc denumite BT.

Frumos, mai venim, da. 🙂

Death Stranding:

NFS & Rainbow Six

FIFA 20

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

2 comments

Lasă un comentariu: