Biz PR Awards (2020)

Publicat de

#Wfh funcționează, mă întreb pentru cât timp și ce activități noi va trebui să inventăm, însă dacă e să-mi fie dor de ceva apropo de industriile pe care le jupiterăm, îmi e dor de evenimentele de altă dată. De activări, de idei noi, de oameni și proiecte, de toată energia din jurul lor.

Joi am ieșit la Biz PR Awards, gală pe care Revista Biz o organizează în fiecare an la Palatul Bragadiru din București, în cadrul căruia sunt premiate și cele mai performante agenții de PR din România, conform unei cercetări realizată de Unlock Market Research.

Unul dintre premiile speciale de anul acesta a mers către „Codul de bune practici în Influencer Marketing” lansat în urmă cu câteva săptămâni de IAB România și 2Performant, o lectură utilă pentru toate părțile implicate în implementarea campaniilor cu creatori de conținut / influenceri.

🙏  Ana-Maria, Ioana și Alex.

Revenind la PR, McCann PR și Golin România au fost câștigătoarele de anul acesta, iar Graffiti PR, MSL The Practice, Rogalski Damaschin Public Relations, GMP PR, Porter Novelli Romania, The Public Advisors, Smartpoint, Oxygen PR și DeciSePoate au completat Top 10 (de aici).

Felicitări tuturor agențiilor participante!

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS. Mulțumesc!

Lasă un comentariu: