Black Friday @ PlayStation4

Posted by

Sony a publicat o listă cu jocurile care sunt la promoție de Black Friday, începând de astăzi și până pe 28 noiembrie. Am subliniat mai jos jocurile pe care le-am platinat și pe care, în mod evident, le și recomand, însă poți contribui și tu în comentarii cu vreo idee din lista de mai jos, barem cât sunt calde.

Share your ❤️!

Altfel, Blood & Truth ar mai fi o alegere interesantă pentru cei care vor un shooter în VR – costă 90 lei -, însă și Ghost Recon Breakpoint care a scăzut iarăși pe la 150 de lei. Am mai văzut Days Gone la 180 lei, Far Cry New Dawn la 90 lei și God of War la 75 lei. Ah, și Detroit: Become Human este redus la 75 lei.

Succes! 🙂

Iată lista completă:

PS. Am căutat pe eMAG, însă ce reduceri am găsit pe acolo sunt peste PS Store.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

2 comments

Lasă un comentariu: