Impreuna de #BlackFridayVodafone (P)

Posted by

Pe finalul săptămânii, Vodafone România va pregăti un #BlackFridayIncredibil cu reduceri importante la o serie de telefoane mobile smart, inclusiv flagshsip-uri. Primele reduceri vor apărea pe vodafone.ro începând cu 14 noiembrie (abonează-te aici!), însă și pe conturile mele de Facebook și Instagram – găsești link-urile în partea de sus a paginii.

Apogeul va fi pe 15 noiembrie, când cele mai tari telefoane ale momentului vor avea cele mai mari reduceri.

Și UPC are suprize și răsucește prețurile de acest Black Friday. Dupa cum știti, anul acesta Vodafone și UPC sunt împreună, drept urmare vor exista reduceri de Black Friday și la pachete de servicii de internet fix și televiziune.

Rămânem împreună.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: