Boardgames, dez-internetizarea lui Chinezu :-)

Posted by

Chinezule, cum presimt ca nu te asteptai, iar mie imi place sa fac lucruri la care, in general, lumea nu se asteapta, iti raspund la leapsa ta cu… Inca Empire, desi acum mi-am dat seama ca as fi putut sa iau Year of the Dragon. Era un picut mai ieftin, insa deveneam astfel un print al… Chinei. Ai prins-o? 😛

Ideea e ca nu m-am mai jucat un board game din iarna lui 2008 (tintar =))) iar o cura de dez-internetizare (care sa nu insemne motocicleta sau alte indeletniciri pentru care ar trebui sa interzic accesul celor sub 18 ani pe blogul meu) este intotdeauna bine venita. Pentru diversificare, zic.

Si cum eu am facut acest lucru oarecum in blind, am vazut (via raluk.ro) ca magazinul online tarabadejocuri.ro o sa fie prezent peste fix 2 saptamani (26 – 27 martie) la Final Frontier, primul targ de carte SF & Fantasy, organizat de bookblog.ro la Muzeul Taranului Roman, Sala Oaspeti.

Acolo veti putea vedea expuse mai multe jocuri de acest gen, basca faptul ca vor fi desfacute si veti putea arunca un ochi si peste tablele de joc si instructiuni :-).

Voi cum va dezinternetizati serile? Ziua nu va mai intreb. Am observat si eu ca a dat caldura! In curand o sa observe si motocicleta… 😀

0 likes

5 comments

  1. Pingback: Stefan Murgeanu
  2. Pai daca ai prins gustul boardgame-urilor, te asteptam in fiecare Miercuri seara in Ceainaria Tabiet la intalnirile BGB Night(organizate de blogul nostru) . 5 ore de joaca, multe jocuri se gasesc in ceainarie, sau poti aduce de acasa!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *