🎮 Borderlands: The Handsome Collection și Sonic Mania sunt jocurile gratuite pentru membri PlayStation Plus (iunie 2019)

Publicat de

Anunțate încă de săptămâna trecută, Borderlands: The Handsome Collection (2015) și Sonic Mania (2017) au apărut astăzi în PlayStation Store cu titlu gratuit, pentru toți membri PlayStation Plus. Înțeleg că Borderlands este PS4 Pro Enhanced (4K), însă zilele trecute am găsit, tot cu titlu gratuit, și Borderlands: The Handsome Collection Ultra HD Texture Pack (2019), un DLC care chiar asta face:

Increase the visual fidelity of The Handsome Collection and its DLC with this Ultra HD texture pack. Upgrade game textures such as characters, vehicles, weapons, and environments. Players will best appreciate detail at 4K UHD resolution, but improvements can be enjoyed on other displays. PS4™Pro required to install. 4K display required for 4K UHD resolution.

Primu joc conține, de fapt, două jocuri, Borderlands 2 și Borderlands: The Pre-Sequel, ambele marcate cu PEGI 18, în timp ce Sonic Mania poate fi jucat și cu juniorul de peste 3 ani (chiar și cel din tine :-D), fiind, de fapt, un joc SAGA clasic.

Mai jos ai link-urile din PlayStation Store.

Pentru a le putea descărca (chiar și de pe telefon), adaugă-le în coș, finalizează operațiunea de plată pentru 0 ron, după care le vei putea adăuga în lista de download. Ele se vor descărca automat dacă unitatea PlayStation este in stand-by sau pornită (nu e necesar ca utilizatorul să fie autentificat), și nu ai umblat pe la setări. By default, ea știe să comunice cu ce faci tu pe site. 🙂

Borderlands: The Handsome Collection (2015)
Sonic Mania (2017)
Borderlands: The Handsome Collection Ultra HD Texture Pack (2019)

În mod normal, cele două jocuri ar fi costat 359.9 ron (Ultra HD Texture Pack era gratuit deja și nu cred că se va schima situația), în timp ce costul pentru PlayStation Plus este de 269 de lei pe an. Pe lângă cele două jocuri gratuite din fiecare lună, membri PlayStation Plus au acces la diferite reduceri, ori gratuități, din partea producătorilor de jocuri (de la avatare și theme, până la itemuri și jocuri free-to-play), plus accesul la online multiplayer.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS. Mulțumesc!

Lasă un comentariu: