Bravo Ballance!

Posted by

Nu am mai tinut cont de indicatiile de la inceputul spectacolului.

In spate aveti o camera, ni s-a spus. Ridica mana! Acolo e. Randurile de sus, va rog, NU VA RIDICATI. Veti obtura transmisia! Pe dracu. Cum sa nu te ridici? M-as fi facut mare cat scena si as fi aplaudat cu peretii, insa nici asa nu le-as fi putut multumi pentru cele 3 minute in care toata sala si-a tinut respiratia.

Nu-i bai ca nu au iesit campioni. Nu-mi (mai) pare rau, lor nici atat. Nu conteaza nici macar ca ceea ce fac ei nu e un talent, ci munca. Ani de munca si de sacrificii pentru 9 minute de show per reprezentatie, dupa cum imi povesteau la after party-ul finalei Romanii au talent ce a avut loc intr-un club din Bucuresti.

Ballance a avut singurul numar din finala dupa care aplauzele au durat cam tot atatea minute cat reprezentatia. Am simtit cu totii ca nu vor castiga, insa nici asta nu a mai contat. Au fost magnifici. In-futui-credibili! Au impartasit cu publicul si telespectatorii bucuria de a face un lucru PERFECT, din placere.

Bravo Ballance!

0 likes

5 comments

  1. Pingback: Romanian Voice
  2. Dap, extraordinari! @Gerhald: nu cred ca au venit la emisiune ca sa se lanseze, am inteles ca ei oricum dadeau reprezentatii in strainatate.

  3. Aproape toti cei care au ajuns in semi-finale vor avea ceva de castigat de pe urma talentului lor. Ballance mi-au placut si mie, nu ma opream din scos tot felul de interjectii uitandu-ma la reprezentatia lor. Ei trebuiau sa castige.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *