Burger King: Locul femeilor este in bucatarie

Posted by

De-a lungul timpului, Burger King a avut foarte multe campanii și postări în social media care, din diferite motive, au ajuns virale, cele mai cunoscute fiid acelea în care fac mișto de concurență (exemplu), sau fac remarci curajoase, chiar și în România (exemplu). Dar, când te joci cu focul…

De 8 martie, Burger King a încercat să lanseze în social media un alt mesaj curajos, pentru ca, ulterior, să obțină factorul wow gestionând elegant o criză. Doar că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, iar cei de la Burger King au șters postarea după câteva ore și și-au cerut scuze public.

we don’t want to leave the space open for that. sanchi. elegant, clar e scrisă de PR. 🙂

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: