A Buyer’s Guide to Creator Marketing | IAB Europe & TikTok

Posted by

Ultimele săptămâni mi s-au derulat pe repede înainte, motiv pentru care am scăpat multe lucruri mișto care s-au lansat în perioada asta și pe care le tot car prin taburi de Chrome deschise pe desktop sau laptop. Iar unul dintre ele este A Buyer’s Guide to Creator Marketing, un document lansat de IAB Europe și TikTok pe finalul lunii mai.

So, how has the rise of influencer marketing opened the opportunity for Creators? What does the evolution of Creator Marketing look like? And how can advertisers use these new tools to engage with audiences? We’ve worked in collaboration with IAB Europe to answer all these questions, and more. This guide gives you everything you need to know to ensure your Creator Marketing campaigns are optimised for success.

Documentul este gratuit, are 6.3MB și-l puteți descărca de aici.

Detalii despre el aici.

Duminică pare o zi potrivită studiul (lui), nu? 🙂

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: