🎁 Cinci idei de cadouri de sărbători. Pentru EL. (2016)

Posted by

Dacă zilele trecute publicam, la invitația Raiffeisen Bank, un articol cu cinci idei de cadouri pentru EA, astăzi a venit momentul să vă propun și cinci idei de cadouri pentru EL, reamintindu-vă, fetelor, că puteți da oricând o mână de ajutor.

Airsoft

Dacă e genul mai războinic 🙂 cu siguranță îi va place o partidă de Airsoft. În cazul în care nu știi ce este Airsoft-ul aruncă un ochi pe vlogul de mai jos. (acțiunea propriuzisă începe undeva după 1:30)

Eu am fost la Airsoftcs Arena FySnow (au pagină de Facebook), în afara Bucureștiului. Singura “problemă” este că va trebui să mai convingi minim 5 prieteni de-ai lui să meargă cu el.

Bine, convingi cred că va fi mult spus… 😀

PlayStation 4 Pro

Mai există posibilitatea să fie genul războinic, însă nu chiar atât de razboinic încât să alerge 1 oră cu o armă la dimensiune și greutate reale în mână după alți 5 prieteni.

Ce faci? Nimic mai ușor.

Ultima versiune a consolei PlayStation conține specificații tehnice care-i vor stimula endorfina la maxim. Spune și tu: 4K, BlueRay, 8GB GDDR5, procesor AMD Radeon cu 8 nuclee!

Sexy, nu? 🙂 Stai să vezi jocurile.

E cam scumpă jucăria, o puteți găsi la MediaGalaxy cu 1800 lei. Nu a fost redusă de BlackFriday (am urmărit personal și dezinteresat, evident, produsul să văd dacă va fi redus), însă cred că avem o șansă de Crăciun. Sper.

Îi place să călătorească?

Abonează-te la newsletterul VelTravel.ro. Eu l-am descoperit undeva prin 2013, cred, și am mai scris în trecut despre el, recomandandu-l, prin 2014.

Acum, dacă îți faci un obicei în a-l urmări, veți putea merge prin Europa cu bani puțini, chiar și în 2. Ce zici de o Veneție, două nopți, sub 200 de euro (cazare și avion)? O Viena? O Barcelona?

Mavik Pro

Treaba asta cu dronele este destul de nouă, însă nu cred că există vreun bărbat care să nu-și dorească să piloteze o dronă. Iar Mavik este o soluție destul de bună în ceea ce privește raportul calitate / preț.

Mai mult, dacă ți-l știi cu două mâini stângi, e chiar de două ori mai bună, Mavik beneficiind de toate sistemele de protecție pe care le au și pe dronele mai scumpe de la DJI.

Nu se va izbi de ziduri și alte obstacole, însă asta nu înseamnă că este indestructubilă, ci doar mai greu de stricat. 🙂

Costă 5500 lei (nu săriți așa, păturica aia pufoasă de la Ohhio e aproape la fel de scumpă!), însă ajunge în România abia la anul. Adio căutat poziția ideală pentru fotografii. Toate pozele voastre vor fi de la un kilometru distanță. 😛

eBook Reader

Tragi de el să vină la masă când citește? Adoarme cu o carte în mână? Felicitări! Păstrează-l, e rara avis. 🙂 Și-i poți face un cadou care-i va plăcea cu siguranță (dacă nu îl are deja).

Cel mai popular eBook Reader este Kindle. Îl găsiți la F64 în două culori, alb și negru, precum și într-o gamă variată de prețuri, de la 400 lei la 650 lei. Plus o grămadă de accesorii.

Bonus: În cazul în care vreți să plusați (ori să mergeți la sigur), o sticlă de vin de aceeași vârstă cu el e un cadou perfect. După care, la anul, în ianuarie, puteți să-i cumpărați drona. :-)))

Pentru că urmăresc lucruri cool și îmi place Viața fără Cash, am scris aceste rânduri la invitația Raiffeisen Bank. Ați aflat despre despre widgetul Raiffeisen Smart Mobile? Dacă vă interesează, am scris despre el în octombrie, după o vizită la sediul Raiffeisen.

0 likes

6 comments

    1. Bună, Anca. Da, ai nevoie, însă nu-i panică. Se obțin destul de ușor, singura problemă e că nu poți să o obții decât în București.

  1. Ca sa zic asa… My favorite things in life don’t cost any money. It’s really clear that the most precious resource we all have is time.

  2. Mda… mi-ar place o drona, N-am folosit una niciodata insa am cativa prieteni care se ocupa cu fotografieri si filmeri cu drone si tot mi-au recomandat sa-mi iau macar una ieftina sa ma joc, ca nu o sa ma plictisesc. Ce parere ai despre modelele astea mai ieftine, sunt fiabile sau mai bine pun niste bani de-o parte si imi iau ceva mai bun, chiar daca sunt incepator…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *