Calator in timp

Acum vreo 20 de ani pe vremea asta, am fost cu ai mei la Muntele Rosu. Frumoasa zona, puternic aer. Daca ar fi sa pot calatorii in timp, m-as intoarce atunci, cand, parcati pe dreapta din cauza faptului ca se incinsese motorul Daciei 1300, ma infruptam cu frate-miu din vreo 4 kilograme de banane.

Stateam rasturnat pe bancheta, cu capul aplecat si picioarele aruncate printre scaunele din fata. Ma uitam la ai mei cum rostogoleau rotocoale de fum din tigara si se uitau inspre varful muntelui.

Cred ca vorbeau despre cazare, nu-mi mai aduc bine aminte. Banana si razele de soare imi ocupau tot timpul. Si frate-miu, care ma enerva ca manca prea incet si nu puteam sa incep inca o banana. 🙂

Era liniste. Eram toti. Macar pentru cateva clipe si tot m-as intoarce. In timp ramai doar cu linistea, daca reusesti sa ti-o gasesti. Toti se mai schimba, daca reusesti sa ti-i gasesti :-).

Dau pantofeii din imaginea de mai jos mai departe. Danielei, Ciupercutei (la multi ani!), Denisei, Mirunei, lui Arhi si Claudiu si oricui mai are chef sa calatoreasca in timp si sa spuna povesti :-).


Targul de antichitati de pe Kiseleff

Comentarii prin Facebook

comentarii

Published by Costin

Costin Cocioaba is a 39-years-old digital professional launching online projects since 2001. He worked for ProTV S.A. as a Project Manager and also Head of Digital, he started and ran Bakers Digital Communication, a Romanian digital agency with Greek ownership, and he developed 2 MMORPGs. In 2004 he won his 1st prize on Internetics (the biggest award in Romanian industry) as a freelancer with a very popular online MMORPG game (indebara.ro). More «here».

9 comments on “Calator in timp”

  1. Pingback: Romanian Voice
  2. Am fost in clasa a patra la muntele rosu. Am fost dezamagaita sa vad ca nu e rosu. Nu-mi mai amintesc mare lucru, doar ca ma tavaleam prin iarba.

    M-as intoarce in timp la verile petrecute la bunica 🙂

  3. Eu si fratele meu, si acum, mari, cand ne mai intalnim si mancam ceva bun, ne asteptam unul pe celalalt pana sa incepem alta bucata. 🙂

    Un Paste linistit si luminos, Costin!

  4. Inainte sa ma apuc sa astern cateva randuri prin care sa onorez aceasta leapsa, mi-as permite o corectura minuscula: ciupercutZa.ro. Sa vada fata ca ai pomenit-o. 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *