• Share on Google+

Pe Călin l-am cunoscut în 2004. M-a sunat și mi-a propus să ne vedem (dețineam un joc online care abia ce ridicase un premiu Internetics, după 1 an de existență) deoarece ARBOmedia își dorea și categoria divertisment în cadrul portofoliului online din ofertă, iar jocul meu ar fi fost primul site care ar fi intrat in această categorie.

Ne-am întâlnit într-un restaurant din Pța. Alba Iulia din București, unde l-am cunoscut întâmplător și pe Doru Panaitescu (venise să-l întrebe pe Călin ceva despre o barcă de pescuit :-)), după care, la câteva zile, am fost preluat de Magda Zander, urmând ca prima campanie online implementată să fie pentru… Fanta. Display, 728×90.

De astăzi, Călin îmi este coleg, preluând conducerea Tailwind România, companie ce face parte din Thinkdigital Group, pentru care lucrez în marketing și comunicare.

Călin Rotăruș (foto), unul dintre cei mai cunoscuți specialiști locali din domeniul online, se va alătura Tailwind România – companie regională specializată în soluții tehnologice și publicitate de tip programatic, parte a TDG – ThinkDigital Group.

Rotăruș, care va prelua poziția de general manager, are o experiență de 15 ani în digital, acumulată în companii precum Goldbach Audience și Arbo Interactive, de unde a plecat în 2013. A adunat aproape 20 ani de carieră în media și publicitate (din care 5 ani în funcția de director general). În ultimii ani, Călin s-a dedicat antreprenorialului și a activat ca și consultant independent.

TailWind prezintă și operează Project Agora, primul marketplace de tip programatic al publisherilor din CEE, Sud-Estul Europei și MENA. Cu birouri la București, Atena, Dubai și Budapesta, compania este și partenerul regional al Appnexus în peste 30 de țări din regiune precum și reprezentantul exclusiv al ad-serverului Sizmek în zonă.

Grupul regional TDG, din care face parte TailWind, mai operează în România rețeaua de media online ThinkDigital dar este si organizator al cunoscutului festival ICEEfest.

Welcome! 🙂

0 likes