Lansari: Card de credit Orange Money

Posted by

Orange Money a lansat zilele aceastea un card de credit, cu beneficii în magazinele Orange și câteva programe de finațare în funcție de nevoi. Poate fi solicitat într-un magazin Orange, iar dacă îndeplinești condițiile ți se emite automat un card virtual care va fi afișat și în aplicație și va putea fi folosit imediat pentru plățile cu telefonl, ceasul, ori online.

Condițiile pe care trebuie să îndeplinești pentru a avea un card sunt vârsta între 22 și 75 de ani, minimum 6 luni de vechime la actualul angajator, venit minim net de 2.500 lei, minimum un an de vechime în muncă, iar valoarea maximă a creditului este de 60.000 lei, în limita a maximum 3 venituri lunare nete. Și, evident, client Orange Money, respectiv Orange (minim sim prepay).

Mai multe informații și un calculator al benefiicilor sunt disponibile aici.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: