Lansari: Card de credit Orange Money

Publicat de

Orange Money a lansat zilele aceastea un card de credit, cu beneficii în magazinele Orange și câteva programe de finațare în funcție de nevoi. Poate fi solicitat într-un magazin Orange, iar dacă îndeplinești condițiile ți se emite automat un card virtual care va fi afișat și în aplicație și va putea fi folosit imediat pentru plățile cu telefonl, ceasul, ori online.

Condițiile pe care trebuie să îndeplinești pentru a avea un card sunt vârsta între 22 și 75 de ani, minimum 6 luni de vechime la actualul angajator, venit minim net de 2.500 lei, minimum un an de vechime în muncă, iar valoarea maximă a creditului este de 60.000 lei, în limita a maximum 3 venituri lunare nete. Și, evident, client Orange Money, respectiv Orange (minim sim prepay).

Mai multe informații și un calculator al benefiicilor sunt disponibile aici.

Vezi cum te poți abona pentru a păstra legătura!

🔔  Abonează-te la blog prin email (vezi sidebar), ori antrenează-ți browserul să-ți trimită notificări când public un articol (vezi clopoțelul din bula albastră de jos). Funcționează și pe mobil (iOS și Android), dar și pe Windows sau MacOS. Mulțumesc.

Lasă un comentariu: