Cum e pe cartelă la Vodafone? (3)

Posted by

Cei care urmăresc costin.ro cunosc povestea mea cu Vodafone. Pentru ceilalți, pe scurt, anul trecut am renunțat la abonament deoarece, în ceea ce priveste internetul, este de până la 15-16 de ori mai bine pe cartelă, lucru pe care doar angajații Vodafone îl contrazic, în ciuda evidenței. Iar logica mă depășește.

Continuarea e și mai frumoasă.

Pentru că în perioada respectivă m-au sunat de cateva ori cu oferte de la proaste la și mai proaste, deși, la cartelă, tot la ei, orice prostan poate sa se uite pe site, presupunând că nu are acces la reclamele de la TV, și să vada ca situatia este NET (joc de cuvinte, Vodafone) superioară, “am intrat” in luna urmatoare de abonament.

Trecerea asta a făcut ca în ziua respectivă (care, evident, nu s-a lăsat fără peripeții care mai de care mai haioase), aplicatia si contul de pe site să fie modificate în conformitate cu noul statut. Și mi-am (re)adus aminte de povestea asta saptamana trecuta, cu ajutorul nu-stiu-carei-firme-de-recuperari, căci factură nema și m-au pasat imediat. 😀

Să facem un executive summary și pentru Vodafone.

Eu vreau să trec de la abonament la cartelă. Voi îmi oferiți un răgaz (LOL) de 10 zile de la robotul Andreea și încă 3 persoane care mă sună să mintă (probabil considerați că aveți clienți idioți, ori simpatizanți PSD posesori de garsoniere cu ușa-n tavan), de fiecare dată fiind asigurat că nu voi putea avea vreodată o ofertă mai bună de date decât cea pe care mi-o se oferă pentru a prelungi contractul.

După care tot eu le plătesc salariul.

Fin.

PS. Am fost întrebat ce fac cu amărata aia de cartelă când merg în străinătate. Bine fac, o pun în buzunar, ori în alt telefon dacă e musai. În Europa, în ultimele 3-4 dăți, mi-am luat cartelă reîncărcabilă de la Vodafoneul local. Functionează Whatsapp cu numărul vechi fără probleme, deci am și voce. Prin alte părți (SUA, de ex) există oferte tot de la ai noștri, tot pe cartelă. Asta ca să nu plătiți și 5000 de euro pe abonament într-o săptămână. Jesus. 🙂

2 likes

One comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *