Cate sute de tricouri o avea Andi Moisescu?

Posted by

E o intrebare pe care mi-o pun de fiecare data cand urmaresc ApropoTV. Voi nu? Presupun ca undeva peste 400 de tricouri. Oare le-o mai pastra? Oare are vreunul preferat? I-o fi usor sa aleaga unul ca fiind tricoul preferat? 🙂

Pentru ca la mine e simplu. Nu pot spune ca am un tricou (cumparat) preferat, insa, prin natura apartenentei la comunitatea de bloggeri din Romania, cel de mai jos mi s-a parut cel mai reusit, fiind purtat inclusiv in platourile din Buftea, la finala Romanii au talent :-).

A fost facut in doar 3 ore de catre echipa tu.ro, in aceeasi zi cu RoBlogFest-ul de anul trecut, ca urmare a unui post scris de Auras Mihai si cu ajutorul lui Viorel Copolovici, maestru bucatar, acum si pe TV! 🙂

Voi aveti vreun tricou preferat? Ati auzit de Galeria Tricourilor Preferate, de la Nivea for Men Invisible for Black&White? Sunt si premii acolo, o excursie de 6 zile prin Europa alaturi de cel mai bun prieten, 10 aparate foto Nikon si 100 de seturi de NIVEA FOR MEN Invisible for BLACK&WHITE.


* impreuna cu trupa Ballance, la prima editie Romanii au talent

0 likes

9 comments

  1. Pingback: Cosmin Zodilă
  2. Pingback: Mihai Teodorescu
  3. Pingback: nwradu
  4. Pingback: Diana Oancea
  5. Si eu tot de la tu.ro imi iau tricouri haioase sau de acolo comand pentru cadouri. Si de fiecare data sunt apreciate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *