Certificare in Influencer Marketing in Romania? Da, influencerii se vor putea testa din toamna!

Posted by

Anul trecut, în octombrie, IAB România a lansat acest Cod de Bune Practici în Influencer Marketing. E un document de aproape 100 de pagini care te poate ajuta să îți poți face o imagine destul de clară a jucătorilor, procedurilor, termenilor și chiar și a legislației din această industrie prezentă (oficial) în România din 2007, când au avut loc primele campanii cu bloggeri.

În această toamnă, la un an distanță de la lansarea codului și alături de peste 30 de parteneri din industrie, agenții, platforme, case de talente, publisheri, organizații, branduri și giganți precum TikTok și Google, IAB România va lansa un program de Certificare în Influencer Marketing, dedicat influencerilor și creatorilor de conținut de la noi, program în care sunt implicat ca Project Manager.

Astfel, din toamnă, influencerii și creatorii de conținut care vor să fie certificați de către IAB România vor putea da un examen online care va cuprinde întrebări din cadrul Codului de Bune Practici în Influencer Marketing, pentru a oferi companiilor și agențiilor o bază de profesioniști pe care se pot baza în campaniile de marketing și comunicare.

Detalii în presă.

* photo by Nick Morrison on Unsplash

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

One comment

Lasă un comentariu: