Amuzament cu un joc de șah

Posted by

M-a prins un joc de șah pe PlayStation care se numește Chess Ultra. L-am cumpărat la o promoție 🙂 și a trebuit să-mi iau PlayStation-ul în Vamă de ziua mea să nu pierd niște maratoane (o mutare la maxim 24 de ore, altfel pierzi). Cam aici s-a ajuns, mda. 🙂

Și m-am amuzat faptul că, într-o zi, m-am trezit într-o partidă cu nimeni altul decât lucifer. Mă gândesc că este un jucător destul de vechi, nu mai găsești ID-uri ușor de ținut minte, pronunțat, cuvinte simple, nume proprii și altele din seria asta.

Altfel, nu ai multe șanse în viață să spui că l-ai bătut pe Dracul până s-a luat. 😀

Am ținut blocat un slot pentru lucifer (poți juca simultan până la 6 jocuri), însă individul a făcut o mutare în trei săptămâni. Nu l-am mai așteptat și am făcut un screenshot pentru cazul în care mă bâzâie vreodată, să-i aduc aminte și să plimbe ursul. 🙂

Ce voiam să zic, de fapt. :-)) Am două puzzle-uri pe care efectiv nu le văd. Albul mută și câștigă din 3 mutări. Succes. He he.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: