Cismeaua din restaurant

Posted by

O conducta de apa de 30 de metri care vine direct dintr-un izvor din Alpi ajunge in mijlocul restaurantul hotelului Kehlbachwirt in care am stat saptamana aceasta in Komandamentul de iarna din Niedernsill. Astfel, clientii pot consuma apa de izvor la orice masa. Cat de cool e asta? 🙂

Istoria spune ca pe locul unde este acum construit hotelul a fost o cismea si o casa construita in candva prin 1350. Cand a fost ridicat hotelul, care pastreaza pivnita si o parte din zidurile de acum 6 secole, nenea care l-a construit a preferat sa nu o inchida si sa o aduca in restaurant.

Beat that mofos!

Cismeaua din restaurantul hotelului Kehlbachwirt

Komandamentul de iarna din Niedernsill este editia a III-a a Tabarei de Fotografie pentru Bloggeri, eveniment organizat de catre Foto Union si sustinut de un grup de companii format din Neola, Hotel Kehlbachwirt, Domeniile Vînju Mare, Hotel Continental Forum Oradea, Opel si Anagrama.

0 likes

6 comments

  1. Bravo lor, se vede ca este la ei traditie in turism, sunt si tari care stiu cum sa isi promoveze splendorile naturii.

  2. Pingback: Making of TBF3
  3. Si la noi ar fi posibil cu un dram de respect, bun-simt si initiativa. Sa mai producem si noi valoare pentru noi insine, avem prea multe fake-uri, desi avem cu ce sa ne mandrim, ca romani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *