Clubhouse, acces fara invitatie | #shortnews

Posted by

Dacă ați observat în ultima săptămână o creștere în numărul de followers pe Clubhouse, acest lucru se datorează faptului că de pe 21 iulie, orice posesor de telefoane mobile smart cu Android și iOS se poate înregistra fără să fie nevoie de invitație. Iar libertatea asta a venit la pachet cu încă câteva update-uri pe care le puteți găsi aici.

Nu am date la nivel internațional, însă în România Clubhouse a devenit foarte nișată – sunt, cred, câteva zeci spre (câteva) sute de oameni care intră (aproape) zilnic, mare parte fiind dintre cei care au intrat în primele luni. S-au format grupuri răzlețe care fac roomuri zilnic (mostly seara), publice sau private, o parte dintre ele începând să să se întâlească și offline.

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: