Cate persoane au participat la un eveniment pe Clubhouse? Cat timp au stat? Ce putem masura?

Publicat de

Pagini:
1. detalii tehnice
2. ce poți măsura?
3. cel mai recent update?

New Update

Vă spuneam mai sus că a mai venit un update chiar în această seară (articolul a fost scris aseară 🙂), am să îl redau în engleză, așa cum l-am primit și eu. Apropo de punctul doi, aplicația îți oferă în acest moment (pentru conturile free) și o imagine grafică (roșu spre verde), în timp real, al statusului roomului în ceea ce privește câștigul sau pierderea de ascultători.

Cu alte cuvinte, poți vedea – în timp real, dacă ai site-ul deschis pe laptop, de exemplu – dacă subiectul care se discută + vorbitorul fac ca roomul să crească, ori să scadă în audiență. Punctul doi de mai jos îți oferă și posibilitatea să scanezi rapid prin zeci (mai avem până la sute) de ascultători pentru a vedea dacă poți crește audiența prin invitarea pe scenă a altor speakers.

Ultimul punct mi se pare interesant pentru cei care găzduiesc roomuri recurente și, astfel, poți avea o vedere extrem de clară asupra unui core fan base pe care-l poate capta bănuiesc că destul de ușor ulterior prin intermediul unui club. Logica-mi spune că invitațiile de aderare la un club sunt altfel privite de cineva care te ascultă cu orele.

Iar dacă analizezi aceste date împreună cu celelalte prezentate mai sus, poți avea o imagine mult mai clară asupra subiectelor care au avut cel mai mare interes în rândul acestui segment de ascultători și cred că acestea sunt subiectele care merită dezvoltate în timp. Dar poate facem o dezbatere pe tema asta pe Clubhouse. Ping me @costinro. 🙂

Today, we are proud to announce the new features of Direcon tada

Now, you can;

  • Export your audience for the selected room with your listeners’ Twitter and Instagram usernames and reach them again
  • See the followers count of your current listeners to see potential speakers who can bring more listeners to your room
  • See which rooms your current listeners have also listened before and get a deeper insight about their interests

Păreri? Idei? Completări? 🙂

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS. Mulțumesc!

Un comentariu

Lasă un comentariu: