👉 Update Clubhouse (29.04 | fixing bugs)

Posted by

Clubhouse a lansat ieri un nou update în AppStore, update ce rezolva câteva buguri, unele dintre ele fiind destul de supărătoare și, evident, time consuming pentru utilizatori. Mă gândesc aici la și dau exemplul link-ului unui club. Ultimul update anunța faptul că poartă în el 30 de invitații pentru cei care nu au cont, ceea ce nu se îmtâmpla, iar update-ul de aseară pare că rezolvă acest lucru.

Prin urmare, reiau anunțul din articolul precedent.

30 de invitații în Clubhouse

Pe acest link sunt 30 de invitații în Clubhouse, oferite prin intermediul clubului CeFaci Online pentru care cei care au iPhone și vor sări peste waiting list. Automat veți fi înscriși și în CeFaci Online, un club de marketing și comunicare online cu 0 bullshit, dar după ce intrați pe Clubhouse puteți ieși din club oricând doriți asta. 🙂

Mi se pare că s-au mișcat foarte repede. Identificare, programare, testare, producție și publicare în AppStore în sub 1 săptămână, ceea ce înseamnă că, cel mai probabil, au mai angajat ceva oameni. Așteptăm cuminți lansarea și pentru terminalele cu Android anunțată pentru luna mai, până atunci iată lista (aproape) completă a update-urilor de aseară.

  • Fixed the “Add members” screen on club pages so you can see your recent followers and invite them to join your club
  • Fixed search in “Add members” to only search your followers
  • Fixed “Add members” so that the list only shows the “Invite” button for people who have not yet been invited, rather than for everyone
  • Fixed adding club admins so that you don’t accidentally remove them
  • Fixed the club invite link, so you can invite people to your club, even when there is no event scheduled
  • Hid the “Follow” button on the club page for users you have blocked
  • Fixed the crash that sometimes occurred when updating the club photo, then cancelling out
  • Fixed the visibility setting for events so that they now default to public if your club allows followers

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: