Call of Duty: Black Ops Cold War | PlayStation

Posted by

Pe 13 noiembrie, Activision Blizzard va lansa Black Ops Cold War (339.90 ron – PlayStation Store), jocul cu numărul 12 în seria Call of Duty.  Am jucat BETA – a avut două weekenduri gratuite printre care și acesta care tocmai s-a încheiat – și, cum nu vor mai fi modificări majore până la lansare, iată câteva idei despre shooterul iernii 2020 – 2021.

  1. Grafica este cu mult peste Modern Warfare (2019), culorile sunt mai vii și din spectrul cinematografiei
  2. Meniul a revenit la minimalism, nu mai are sclipiciul de la Modern Warfare, plin de notificări care-ți luau ochii și oferte peste tot. Subject to change until launch, mai e timp. :))
  3. Animațiile îl fac mult mai realist (eg. când te ridici de jos și tragi în același timp hip-fire, ori sări un obstacol, ori urci o scară). Ca repere am fostele CoD, BF-urile, dar și Ghost Recon, ori Division.
  4. Puțin prea gălăgios pentru gustul meu, însă sunetul face 50% din tot jocul.
  5. Și dacă tot am amintit mai sus, cel mai probabil va atrage foarte mulți fani Battlefield 4 și 5. Mi se pare puțin mai arcade decât Modern Warfare, însă e mult mai dinamic și se apropie de realistic tactical shooter.
  6. Sunt zvonuri ca Warzone (modului Battle Royale lansat cu Modern Warfare 2019) va primi o nouă hartă. Mi-ar plăcea să primească și grafica cu care vine Cold War, nu numai o nouă hartă. 🙂
  7. Nu am jucat Cold War Zombies, am văzut ceva promo, nu mă pasionează prea tare subiectul.

Am editat un clip după cateva ore de joacă duminică după amiază și a ieșit asta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 🎧 Costin (@costinro) on

//www.instagram.com/embed.js

Păstrăm legătura!? 🙌

🔔  Abonează-te la blog prin RSS, prin email (recomandat) introducând adresa în câmpul de mai jos, ori folosește clopoțelul din bula albastră de jos pentru ca browserul (Chrome?) să-ți trimită notificări când public un articol. iOS / Android / Windows / MacOS.

O altă recomandare, cel mai probabil mult mai bună decât cea cu emailul, este follow pe Instagram pentru stories și highlights. Sunt mult mai activ pe IG și doar o parte din informațiile de acolo ajung subiectul unor articole pe blogul de față.

Mulțumesc!

Lasă un comentariu: